Kwaliteit

painter, delete, work
Bestel-verf.nl

Voor de beoordeling van schilderwerk op de diverse ondergronden is uniformiteit gewenst.

In dit artikel worden richtlijnen omschreven die gebruikt kunnen worden bij de beoordeling van het schilderwerk. De omschreven methodiek biedt de mogelijkheid om op een uniforme manier schilderwerk te kunnen beoordelen.

Op zoek naar een goede schilder

Branchegebonden keurmerken en certificeringen bieden een goed uitgangspunt waarop u een indicatie kunt maken van de voor u geldende garanties. Kiest u bijvoorbeeld voor een schilder die is aangesloten bij Erkend Betere Schilders dan haalt u een gediplomeerde vakschilder in huis die u de garanties en zekerheden biedt die u mag verwachten. Schildersbedrijven voorzien van een certificaat van de AF-Erkeningsregeling verstaan hun vak en bieden u daarnaast een uitgebreide garantie en serviceregeling.